Denkkracht voor uw goede zaak

antwoord op jouw vragen

Hoe maak ik verschil voor u?

Zoek...
Kennis delen kan op veel manierenBorrowmybrain werkt op basis van wat ons brein ons vertelt als ik naar je vraagstuk luister. Ik doe dit anders dan u misschien gewend bent. Ik help u uw probleemstelling te formuleren in een concrete hulpvraag. Met andere woorden, wat moet mijn inzet opleveren? Mijn advies is verpakt in een praktische aanpak waarmee u  direct zelf aan de slag kunt of mij dit laat uitvoeren.

Hoeveel juiste vragen zijn u gesteld, die u écht verder hebben gebracht? 

Vind
Ik help u de juiste richting te vinden. Mijn brein voor uw goede zaak. Hoe dit antwoord eruit ziet, hangt af van uw vraagstuk. Soms betekent dit het schrijven van een kort (marketing)communicatieplan met een uitvoeringsplanning. Of ik maak een mediaplanning en help u aan de juiste contacten vanuit mijn uitgebreide netwerk. Of ik ondersteun u in het scherp krijgen van een heldere visie en missie. Benieuwd naar die van mij?

Missie
Mijn denkkracht zet ik in voor een inspirerende aanpak waarmee iemand direct aan de slag kan. Plan helder en richtinggevend, uitvoering eenvoudig met impact.

Visie
Blijvend het goede verschil maken voor mijn klanten, maatschappelijk en communicatief.

Breinkosten
Het kost € 75 (excl. BTW) per uur om mijn brein te lenen. Je bepaalt zelf hoe lang je hiervan gebruik wilt maken. De opbrengst? Die bepalen we vooraf samen. Net als hoeveel tijd u wilt dat mijn brein voor u werkt. Ook is een aantrekkelijk projecttarief bespreekbaar.

Mijn brein voor uw goede zaak.